Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Geen comeback George Clooney in ER

George Clooney is niet van plan terug te keren in de ziekenhuisserie ER. “De producenten en ik hebben er zelfs nooit over gesproken”, zei de 46-jarige acteur.

George Clooney is niet van plan ooit terug te keren in de ziekenhuisserie ER. Dat zei hij in een interview met het televisieprogramma Entertainment Tonight Canada. “De producenten en ik hebben er zelfs nooit over gesproken”, zei de 46-jarige acteur in reactie op de berichten dat hij weer in de huid van dokter Doug Ross zou kruipen.

Onlangs meldden Amerikaanse media dat Clooney in een reünieaflevering van ER zou spelen. De bron voor het nieuws was onduidelijk. “Het is eigenlijk heel grappig”, zei Clooney. “Het verhaal over mijn terugkeer deed de ronde en niemand wist waar het vandaan kwam. En dat alles in één dag.”

ER betekende de doorbraak voor Clooney. De acteur is verbaasd over de faam die de rol in de ziekenhuisserie met zich meebracht. “Ik was 33 toen ER aansloeg. Toen had ik een heel andere kijk op de dingen. Volgens mij was het nooit de bedoeling dat ik nu zo beroemd ben, het is grotendeels geluk geweest”, verklaarde Clooney.

Clooney greep in februari naast een Oscar voor zijn rol in de film ‘Michael Clayton’. Binnenkort is hij naast Renée Zellweger te zien in ‘Leatherheads’, waarin hij de hoofdrol speelt en die hij zelf regisseerde.

[Novum]