Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gerard Joling geeft openluchtconcert

Gerard Joling geeft op 6 september een openluchtconcert in Spaarnwoude. De voorverkoop van ‘Gerard Joling: For your eyes only’ begint op 27 maart.

Gerard Joling geeft op 6 september een openluchtconcert in het recreatiegebied Spaarnwoude, onder de rook van Amsterdam. Er is plaats voor achttienduizend bezoekers. Daarmee wordt ‘Gerard Joling: for your eyes only’ het grootste concert dat de zanger ooit heeft gegeven.

Recreatiegebied Spaarnwoude is al vijftien jaar de plek waar jaarlijks Dance Valley plaatsvindt. In de vallei verrijst voor ‘Gerard Joling: for your eyes only’ een gigantisch podium in de vorm van een zonnebril die zich in de loop van de avond opent.

De voorverkoop voor ‘Gerard Joling: For your eyes only’ begint op 27 maart.

[Novum]