Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gerard Joling zoekt droommannen

Gerard Joling is een zoektocht gestart naar mannen met een goed lichaam. De heren figureren in de commercial die de zanger volgende maand opneemt voor Remia.

Gerard Joling is een zoektocht gestart naar een tiental goedgebouwde, knappe mannen. De heren zullen te zien zijn in de nieuwe commercial die de zanger volgende maand gaat opnemen voor sausgigant Remia, zo meldt hij op zijn website.

Joling is kieskeurig, want de adonissen moeten tussen de 20 en 40 jaar zijn en ze moeten tussen de 1.80 en 1.90 meter lang zijn. De 47-jarige Topper sloot in januari een tweejarig contract met Remia. In de reclame die momenteel te zien is op televisie, figureren ook fans van Joling.

Donderdag werd bekend dat Joling op 6 september een groot openluchtconcert geeft in recreatiegebied Spaarnwoude onder de rook van Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert, dat bijgewoond kan worden door achttienduizend bezoekers, begint op 27 maart.

[Novum]