Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Goldie Hawn bij uitreiking Rembrandt Awards

Goldie Hawn is maandag bij de uitreiking van de Rembrandt Awards. De Amerikaanse actrice neemt in Amsterdam een Ere Rembrandt voor haar oeuvre in ontvangst.

Goldie Hawn is maandag aanwezig bij de uitreiking van de Rembrandt Awards. Dat heeft René Mioch, de oprichter en presentator van de Nederlandse publieksprijzen voor film, donderdag bekendgemaakt. De Amerikaanse actrice neemt in het Amsterdamse Hotel Arena een Ere Rembrandt voor haar oeuvre in ontvangst.

Tijdens het evenement worden prijzen in zeven categorieën uitgedeeld, waaronder beste buitenlandse en beste Nederlandse film en beste dvd-release. Anneke Blok (‘Alles is liefde’), Bracha van Doesburgh (‘Moordwijven’) en Carice van Houten (‘Alles is liefde’) maken kans op de prijs voor beste Nederlandse actrice. Thomas Acda, Michiel Romeyn en Jeroen Spitzenberg, allen uit ‘Alles is liefde’, maken kans op een award voor beste Nederlandse acteur.

Via de website filmsterren.nl zijn meer dan zestienduizend stemmen uitgebracht op de genomineerden.

[Novum]