Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gwyneth Paltrow verrast man met tatoeage

Gwyneth Paltrow heeft haar man, Coldplay-zanger Chris Martin, verrast. Ze liet tijdens het winkelen een tattoo met zijn voorletter op haar rechterdij zetten.

Gwyneth Paltrow heeft haar man, Coldplay-zanger Chris Martin, een verrassing bezorgd. De keurige actrice kwam na een dagje winkelen thuis met een tatoeage boven aan haar rechterdij, zo zei tatoeëerder Steve Flannery tegen de Britse krant Daily Mail.

De 35-jarige blondine koos voor een kleine letter C, waarna Flannery het been van zijn beroemde cliënt voor tachtig euro onder handen nam. De C zou verwijzen naar de eerste letter van de naam van haar man. “Ze wilde eerst een C op haar arm, maar was bang dat dat haar acteerwerk in gevaar zou brengen”, vertelt de tatoeagekunstenaar. “Ze koos uiteindelijk voor haar dij en grapte nog dat Chris vast plezier zou hebben op zijn zoektocht naar het plaatje.”

Gwyneth Paltrow en Chris Martin stapten vier jaar geleden in het huwelijksbootje. De 31-jarige Coldplay-zanger en de Amerikaanse actrice, die een Oscar won voor haar rol in ‘Shakespeare in love’, wonen in Londen. Ze hebben twee kinderen, dochter Apple (3) en zoon Moses (1).

[Novum]