Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Herman en Babette van Veen samen in theater

Herman van Veen staat vanaf 13 april een maand lang in het theater met zijn dochter Babette. Zij vertellen en zingen samen het verhaal ‘Pom, pom, pom’.

Herman van Veen staat vanaf 13 april een maand lang in het theater met zijn dochter Babette. Zij vertellen en zingen samen het verhaal ‘Pom, pom, pom’, zo heeft het impresariaat van Van Veen woensdag bekendgemaakt.

Zowel het theaterstuk als het gelijknamige prentenboek van Herman van Veen, dat dit voorjaar in de winkel ligt, draait om een kleine ijsbeer die samen met zijn vader en moeder moet vluchten voor het smeltende ijs. Voor de theaterbewerking schreef Van Veen liedjes met Eva Schuurman en Edith Leerkes.

‘Pom, pom, pom’ gaat op 13 april in première in IJsselstein.

[Novum]