Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Idol Nikki naast Ivo Niehe in Carré

Idols-winnares Nikki zingt donderdag samen met Ivo Niehe een duet ter afsluiting van zijn theatertournee. Niehe heeft speciaal een Frans chanson vertaald.

Idols-winnares Nikki Kerkhof zingt donderdag samen met Ivo Niehe een duet ter afsluiting van zijn theatertournee. Niehe heeft speciaal voor de gelegenheid een Frans chanson vertaald, bevestigt een woordvoerder van de 24-jarige Nikki dinsdag.

De toer van Niehe, ‘Ivo 3’, loopt sinds 22 september. De laatste twee shows zijn woensdag en donderdag in Carré in Amsterdam. Tijdens de afscheidsoptredens zingt Niehe liedjes met bekende artiesten. Woensdag geeft André Rieu acte de présence. In de slotshow donderdag zijn naast Nikki ook Bryan Adams, Nick & Simon en Xander de Buisonjé te zien.

[Novum]