Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Junkie XL maakt remix voor Madonna

Junkie XL heeft een remix gemaakt van de nieuwe single van Madonna. De poplegende is volgens de dj enthousiast over de remix van ‘4 minutes to save the world’.

Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL heeft een remix gemaakt van de nieuwe single ‘4 minutes to save the world’ van Madonna. Dit onthulde de dj in het tv-programma ‘De wereld draait door’. Via haar woordvoerder heeft Madonna haar enthousiasme laten blijken over de remix. “Ze had geen commentaar, ze vond het helemaal fantastisch”, vertelt de dj.

Junkie XL is trots dat hij door een artiest van het kaliber Madonna is benaderd om een remix te maken. “Zij is echt een popartiest met een cool randje en heel ontwikkeld”, legt hij uit. “Het is fantastisch dat je dan voor haar een remix mag maken.”

De 40-jarige dj, die vijf jaar geleden emigreerde naar Los Angeles heeft de superster nog niet ontmoet, maar heeft goede hoop dat dit binnenkort gaat gebeuren. Naast Junkie XL heeft ook de Franse producer Bob Sinclar een remix gemaakt van de eerste single van Madonna haar nieuwe album ‘Hard candy’.

Junkie XL scoorde zes jaar geleden een wereldhit met zijn remix van het nummer ‘A little less conversation’ van Elvis Presley. Ook maakte hij een aantal jaar geleden diverse remixen van liedjes van Britney Spears.

De dj bracht vorige week zijn nieuwe album ‘Booming back to you’ uit. De nieuwe single van Madonna verschijnt op 14 april.

[Novum]