Search
Close this search box.

Kinderen Daphne Deckers betalen mee aan vakantie

De kinderen van Daphne Deckers moeten hun spaarcentjes aanspreken voor een bijdrage aan de kosten van een gezinsvakantie. Dat vertelt Daphne Deckers in Jantje.

De kinderen van Daphne Deckers en Richard Krajicek moeten hun spaarcentjes aanspreken als de familie een gezinsvakantie boekt. “Dan zeggen we: papa en mama hebben hier lang voor gespaard, wat dragen jullie bij?”, vertelt Deckers in Jantje, de ouderbijlage van maandblad Jan.

Uiteindelijk hoestten de 9-jarige Emma en de 7-jarige Alec vijftig en 45 euro op voor een reisje naar Florida. “Bij alles wat we die week deden vroegen ze trots: is dit van mijn geld?”, zegt de 39-jarige presentatrice. De opvoedkundige lessen van Deckers roepen wel vragen op bij de klasgenootjes van haar kroost. “Dan komen ze thuis van school en vragen ze: mam, andere kinderen zeggen dat wij rijk zijn.”

Deckers schreef meerdere opvoedboeken, die als warme broodjes over de toonbank gingen. Toch laat de blondine weten dat zij binnenkort tijdelijk stopt met haar opvoedboeken. “Emma krijgt borsten: ik vind het een inbreuk op haar privacy om daarover te schrijven”, laat Deckers weten.

De uitgever van Daphne ziet in plaats van een boek over moederschap een schrijven over relaties wel zitten. De schrijfster is zelf ook enthousiast, maar vindt het vervelend dat alles dan op Richard wordt betrokken. “Ik schreef een keer over mannen die niet kunnen richten. Kreeg ik gelijk brieven: ‘dat Richard zijn lul nou niet recht kan houden, wil niet zeggen dat ik niet kan mikken’.”

[Novum]