Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Leona Lewis slaat lucratief optreden in Dubai af’

Leona Lewis lijkt een kieskeurige dame. Het jonge talent heeft een aanbod van 330 duizend euro afgeslagen om op te treden in Dubai, zo schrijft The Sun.

Leona Lewis lijkt een kieskeurige dame. Het jonge talent heeft een aanbod van 330 duizend euro afgeslagen om op te treden in Dubai, zo schrijft de Britse krant The Sun. De winnares van de zangcompetitie The X Factor zou door een gefortuneerd zakenman uit het oliestaatje zijn uitgenodigd om tijdens een feestje vier liedjes ten gehore te brengen.

Naast de flinke gage kreeg de 22-jarige krullenbol eveneens een verblijf van vijf nachten aangeboden in het luxueuze Burj al Arab Hotel, schrijft The Sun. Het Burj al Arab staat bekend als het enige zevensterrenhotel ter wereld.

Waarom Lewis het voorstel heeft afgeslagen, kan het tabloid niet zeggen. De zangeres doet het wereldwijd goed met haar debuutsingle ‘Bleeding love’, die vorige week in Nederland nog op de eerste positie stond van de Single Top 100.

[Novum]