Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan waarschuwt zusje voor uitgaansleven

Lindsay Lohan waarschuwt haar zusje Ali voor de gevaren van het uitgaansleven. “Houd je voeten op de grond en blijf weg van de clubs”, zegt ze belerend.

Lindsay Lohan waarschuwt haar zusje Ali voor de gevaren van het uitgaansleven. “Houd je voeten op de grond en blijf weg van de clubs”, zei ze belerend in een interview met het Amerikaanse televisieprogramma Extra. Lindsay werd al tweemaal opgenomen in een afkickkliniek, waar ze zou zijn behandeld voor een alcohol- en drugsverslaving.

De bezorgdheid van Lindsay om haar 14-jarige zusje komt niet geheel uit de lucht vallen. Ali, die al jaren zingt en acteert, kan niet wachten om zo beroemd te worden als haar grote zus. “Ik wil het zo graag. Zo graag dat je het je niet eens kunt voorstellen”, zo zei ze onlangs in een interview met de glossy Teen Vogue. “Ik kijk al mijn hele leven op tegen Lindsay en daarom wil ik doen wat zij doet.”

[Novum]