Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Live, Leaf en Within Temptation op Beatstad 2008

De Amerikaanse rockband Live treedt op tijdens het Haagse Beatstad 2008, net als Within Temptation, Leaf en De Dijk. All Missing Pieces bijt het spits af.

De Amerikaanse rockband Live treedt op tijdens het Haagse festival Beatstad 2008, net als Within Temptation, Leaf en De Dijk. De Haagse formatie All Missing Pieces bijt het spits af van het festival, dat op 30 augustus plaatsvindt. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend.

Op Beatstad stond vorig jaar voor het eerst een internationale ster op het podium. Toen trad de Amerikaanse artieste Pink op. Dit jaar is het de vierde editie van het festival, dat jaarlijks op het Haagse Malieveld wordt georganiseerd. Alle voorgaande edities waren uitverkocht. De eerste twee jaren was het festival alleen toegankelijk voor inwoners van Den Haag.

[Novum]