Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Madonna en Guy Ritchie ontkennen huwelijksproblemen

Van huwelijksproblemen voor Madonna en Guy Ritchie is volgens het stel geen sprake. In de media circuleren geruchten dat hun huwelijk op de klippen is gelopen.

(Novum/AP) – Van huwelijksproblemen voor Madonna en Guy Ritchie is geen sprake. “Ik ben verheugd om te bevestigen dat mijnheer en mevrouw Guy Ritchie nog steeds gelukkig getrouwd zijn”, stelde Madonna’s woordvoerder Liz Rosenberg althans maandag in een verklaring. In de media circuleerden geruchten dat hun huwelijk op de klippen is gelopen.

De Britse krant The Sun benadrukte maandag dat Madonna en Ritchie al geruime tijd niet meer samen zijn gezien. De 39-jarige regisseur was er niet bij toen zijn vrouw vorige week werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Ook liet hij verstek gaan bij een benefietgala dat Madonna vorige maand organiseerde in het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York.

Rosenberg legde uit dat hun verschillende woonplaatsen daarvan de reden waren. Tot voor kort reisde de 49-jarige superster door de Verenigde Staten ter promotie van haar nieuwe album ‘Hard candy’. Ritchie moest achterblijven in Engeland, waar hij de laatste hand legt aan zijn filmproject ‘RocknRolla’.

Vandaag brengt het echtpaar, dat in 2000 in het huwelijksbootje stapte, weer samen door. De twee zijn ’tevreden samen thuis in Londen’, stelde Rosenberg. “Alles is koek en ei bij de familie Ritchie.”

Madonna en Ritchie hebben samen een 7-jarig zoontje, Rocco. Dochter Lourdes (11) kreeg de artieste in een eerdere relatie. In 2006 namen de twee een Malawisch jongetje in huis, David Banda genaamd. Hij is nu 2 jaar oud.

[Novum]