Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Madonna sport met Britney Spears

Madonna luistert naar het album ‘Blackout’ van Britney Spears terwijl ze sport. Ook wilt ze nooit meer haar hits ‘Like a virgin’ en ‘Holiday’ spelen.

Madonna luistert naar het album ‘Blackout’ van Britney Spears terwijl ze sport. Dat vertelde de ‘Queen of pop’ in een interview op de New Yorkse radiozender Z100-FM. “Ik houd echt van het nieuwe album van Britney Spears”, onthult de 49-jarige zangeres. “Ik sport op haar plaat. Ik doe dan een combinatie van pilates en dansaerobics.”

De zangeres, die eerder deze maand werd opgenomen in de Rock ’n Roll Hall of Fame, bekende in het vraaggesprek ‘ziek te zijn’ van sommige van haar eigen hits. “Ik denk dat ik ‘Holiday’ en ‘Like a virgin’ nooit meer kan zingen. Ik zou het alleen doen als iemand mij er dertig miljoen dollar voor geeft”, grapte de zangeres.

[Novum]