Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Moon Ratelband reageert op oproep Emile

Moon Ratelband heeft gereageerd op de oproep van haar man Emile. “Het is zeker niet zo gegaan als hij wil doen geloven”, vertelde ze in RTL Boulevard.

Moon Ratelband heeft gereageerd op de emotionele oproep van haar man Emile. “Ik wil Emile niet in een kwaad daglicht stellen, maar het is zeker niet zo gegaan als hij wil doen geloven”, liet ze donderdag weten in entertainmentprogramma RTL Boulevard.

“Ik wil helemaal niet een slachtofferrol spelen, want ik wist waar ik aan begon toen ik met hem trouwde. Laat ik vooropstellen dat ik niet ben weggegaan omdat Emile voor zijn werk veel van huis is en weinig tijd voor me heeft”, vertelt de 37-jarige blondine. “Ik heb veel van Emile gehouden, maar ik denk niet dat dit nog goedkomt. ”

Toen de 59-jarige positiviteitsgoeroe maandag van seminars in Engeland terugkeerde, bleek zijn huis leeg. Zijn vrouw was samen met hun kind met de noorderzon vertrokken. De twee trouwden in juni vorig jaar en kregen in september hun dochter Royce. De 59-jarige Emile, die liet weten dat Moon spoorloos was, deed een emotionele oproep aan Moon.

“Emile is niet naar ons op zoek geweest”, reageerde Moon donderdag in het entertainmentprogramma. “Hij liet me in een sms weten dat hij dat ook absoluut niet van plan is. Hij heeft ook niet eenmaal naar zijn dochtertje gevraagd.”

Emile laat weten dat hij geen sms heeft gestuurd aan zijn vrouw. “Zij heeft mij wel gesmst, maar ik heb geen zin om over en weer verwijten naar elkaars hoofd te gooien. Ik wil een volwassen gesprek met haar voeren, desnoods met iemand erbij.”

Wat er aan de hand is, blijft onduidelijk. Volgens Albert Verlinde leek Moon bang te zijn voor haar echtgenoot. “Ik ben direct en ik kan flink uit de hoek komen. Ik heb een scherpe tong en ik kom voor mezelf op, maar dat doet zij ook”, reageerde Ratelband. “Volgens vrienden is ze nu op een plaats waar ze rust heeft en dat heeft ze nodig. Ze is overspannen. Ik laat haar met rust, want voor mij staat het belang van Royce bovenaan.”

[Novum]