Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Nicole Richie koopt optrekje in New York’

Nicole Richie en Joel Madden hebben een optrekje gekocht in Manhattan. Het stel legde ruim 640 duizend euro neer voor het appartement, zo meldt In Touch.

Nicole Richie en haar vriend Joel Madden hebben er een optrekje bij in Manhattan. Het appartement, dat twee slaapkamers bevat, heeft het stel ruim 640 duizend euro gekost, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

“Joel wilde al een tijdje in New York wonen”, bekent een vriend van het stel. “Nicole heeft ermee ingestemd, maar haar hart ligt in Los Angeles.” De villa van de 26-jarige Nicole en de 29-jarige frontman van Good Charlotte in Los Angeles blijft het vaste adres van het stel. “Het appartement in New York komt van pas als ze de stad bezoeken, maar het zal niet permanent worden bewoond.”

Nicole Richie en Joel Madden zijn twee jaar samen. In januari beviel Richie van dochtertje Harlow.

[Novum]