Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rapper The Game vervroegd vrijgelaten

Rapper The Game is zondagnacht vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. Hij moest zestig dagen zitten, maar mocht naar zes dagen al naar huis.

(Novum/AP) – Rapper The Game is zondagnacht vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis in Los Angeles. Hij werd vorige maand veroordeeld tot zestig dagen gevangenisstraf, maar mocht na zes dagen al naar huis.

De 28-jarige artiest, wiens echte naam Jayceon Taylor luidt, werd vorige maand veroordeeld omdat hij een vuurwapen bij zich had in de buurt van een school en het daar liet zien. De Amerikaanse rapper werd opgepakt nadat hij een man met een pistool had bedreigd tijdens een potje basketbal op het terrein van de school in Los Angeles.

The Game werd in 2005 bekend met de nummers ‘How we do’, ‘Hate it or love it’ en ‘Put you on the game’. Hij werkte samen met onder meer Mary J. Blige, 50 Cent, Eminem en Dr. Dre.

[Novum]