Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ratelband smeekt om hereniging met vrouw

De breuk met zijn vrouw is Emile Ratelband niet in de koude kleren gaan zitten. In het RTL Boulevard deed hij een oproep aan Monica, die hem onlangs verliet.

De recente breuk met zijn vrouw is Emile Ratelband niet in de koude kleren gaan zitten. In het tv-programma RTL Boulevard deed hij woensdag een emotionele oproep aan Monica, die hem onlangs verliet. “Als je niet kunt zeggen wat je wilt zeggen tegen mij, neem dan iemand mee, zodat we het kunnen uitpraten”, zei een zwaar geëmotioneerde Ratelband.

Toen de 59-jarige positiviteitsgoeroe maandag van seminars in Engeland terugkeerde, bleek zijn huis leeg. Zijn vrouw was samen met hun kind met de noorderzon vertrokken. “Het bankstel en de tv stonden er nog wel, maar Moon was weg met de kleine.” De twee trouwden in juni vorig jaar en kregen in september hun dochter Royce.

Naar de reden waarom de 37-jarige Monica hem heeft verlaten kan hij slechts gokken. “Ik heb nog een paar keer sms’jes van haar gekregen met alleen maar verwijten. Ik zou een klootzak zijn en geen tijd voor haar hebben. Ze kon denk ik de druk niet meer aan”, legde hij uit. “Ik heb haar psycholoog, bij wie ze twintig jaar onder behandeling is, gebeld en die zei: ‘kijk maar wat je kan doen.’ Ze is ook heel erg jaloers van aard, maar heeft daar eigenlijk geen enkele reden toe.”

De radeloze Ratelband heeft geen idee waar Monica zich op dit moment bevindt. “Haar ouders wisten nog niet eens dat ze me zou verlaten. Ik heb een paar van haar vriendinnen opgebeld, maar die wisten ook niets. Morgen kan ik haar traceren, want ze heeft een paar duizend euro opgenomen met een creditcard.”

[Novum]