Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Slachtoffer eist schadevergoeding van The Game

Een man die bedreigd zou zijn door The Game heeft de rapper aangeklaagd in een civiele rechtszaak. Shannon Rodrick eist een onbekende schadevergoeding.

(Novum/AP) – Een man die bedreigd zou zijn door The Game heeft de rapper aangeklaagd in een civiele rechtszaak. Shannon Rodrick eist een onbekende schadevergoeding, onder meer voor mishandeling en bedreiging.

The Game, die eigenlijk Jayceon Taylor heet, werd in februari al schuldig bevonden in een strafrechtelijke procedure. Hij werd veroordeeld tot een celstraf van zestig dagen, maar mocht de gevangenis zondag al na zes dagen verlaten.

De 28-jarige artiest zou Shannon Rodrick vorig jaar februari tijdens een basketbalwedstrijdje op een schoolplein in Los Angeles hebben geslagen. Vervolgens zou hij een pistool uit zijn auto hebben gehaald en hebben gedreigd de man neer te schieten.

[Novum]