Search
Close this search box.

Tatjana trekt in bij nieuwe miljonairsvriend

Tatjana Simic stort zich vol overgave in haar relatie met miljonair Ronny Rosenbaum. Het kersverse stel gaat samenwonen in de villa van de 61-jarige ondernemer.

Tatjana Simic stort zich vol overgave in haar relatie met de 61-jarige miljonair Ronny Rosenbaum. Het kersverse stel gaat binnenkort samenwonen in de villa van de ondernemer in het Belgische Brasschaat. Dat vertelt Rosenbaum in het weekblad Story. “Het voelt goed, het klikt, dus waarom zouden we dan langer wachten?”

Tatjana en Rosenbaum, die elkaar enkele maanden geleden ontmoetten in de PC Hooftstraat, zijn niet bang de Randstad achter te laten. “Het is heel rustig wonen en daar verlangen we allebei naar”, legt hij uit. “Weg uit de hecktiek en toch overal dichtbij zitten. De hogesnelheidstrein stopt vlak voor mijn deur, dus als Tatjana en ik zin hebben in een dagje Parijs of naar Amsterdam willen, dan zijn we er zo.”

Het is niet voor het eerst dat de 44-jarige Tatjana een steenrijke vriend aan de haak slaat. Vorig jaar nog liep haar relatie met multimiljonair Marcel Boekhoorn op de klippen.

[Novum]