Search
Close this search box.

Thom Hoffman leert musicaltalenten acteren

Thom Hoffman geeft een workshop camera-acteren aan musicaltalenten. Twaalf musicalacteurs krijgen onder toezicht van Hoffman de kans hun ‘horizon te verbreden’.

Thom Hoffman geeft vanaf 28 april vier maandagen lang een workshop camera-acteren aan musicaltalenten. Twaalf musicalacteurs krijgen onder toezicht van Hoffman de kans hun ‘horizon te verbreden’, laat organisator Kemna Casting dinsdag weten.

Hoffman lijkt de uitgesproken persoon te zijn om het verschil tussen acteren in een musical en voor een camera aan te duiden. De 51-jarige acteur werd bekend door zijn spel in films als ‘De avonden’ en de door Paul Verhoeven geregisseerde kaskrakers ‘De vierde man’ en ‘Zwartboek’. Tijdens zijn filmcarrière ontving hij twee Gouden Kalveren.

Ook in musicalland heeft Thom zich niet onbetuigd gelaten. In 2007 vertolkte hij de rol van Professor Higgins in de musical ‘My fair lady’, waarvoor hij werd genomineerd voor de Johnny Kraaijkamp Musical Award.

[Novum]