Search
Close this search box.

‘Top Model Kim op vuist in Groningen’

Kim Feenstra, de winnares van Holland’s Next Top Model, is weer in opspraak geraakt. Het model zou zondag in een Groningse club een meisje hebben geslagen.

Kim Feenstra, de winnares van de tweede editie van Holland’s Next Top Model, is weer in opspraak geraakt. Het model, dat eerder al in het nieuws was wegens haar verleden als escortgirl en de diefstal van een pinpas, zou zondag in een Groningse club een meisje hebben geslagen.

Een 26-jarige vrouw beweert dinsdag in De Telegraaf dat ze door Feenstra met een glas werd aangevallen nadat ze per ongeluk tegen het model aanliep. “Ze haalde uit en ik viel achterover. Ze gooide het glas op me. Ze schopte me ook nog en toen zijn we uit elkaar gehaald”, vertelt het slachtoffer dat door de vechtpartij gewond zou zijn geraakt aan haar gezicht, voet en been.

De 22-jarige Kim geeft in de krant toe dat ze de vrouw geslagen heeft, maar ontkent dat ze daarbij een glas heeft gebruikt. Ze zou al de hele avond door het slachtoffer en haar vrienden getreiterd zijn. Ze wist de groep een tijdlang te negeren maar toen de bewuste vrouw een ‘rotopmerking’ maakte ontplofte ze. “Toen heb ik haar inderdaad een klap gegeven, maar ik heb haar absoluut niet met een glas geslagen, ik heb haar hooguit met mijn nagels verwond.”

Feenstra heeft wel spijt van het incident. “Ik had gewoon weg moeten lopen. Ik schaam me voor wat er is gebeurd.” Het 26-jarige slachtoffer, dat ontkent dat ze Kim heeft geprovoceerd, zegt in De Telegraaf van plan te zijn dinsdag aangifte te doen.

[Novum]