Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vader verkoopt Britney’s wagenpark

De vader van Britney Spears heeft de autosleutels van zijn dochter afgepakt. Volgens advocaten van Jamie Spears zijn de onderhoudskosten te hoog opgelopen.

De vader van Britney Spears heeft de autosleutels van zijn dochter afgepakt. Volgens een Amerikaanse rechtbank zijn de onderhoudskosten zo hoog opgelopen dat vader Jamie toestemming krijgt om zeven van haar auto’s te verkopen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Onder de auto’s van Britney bevinden zich onder meer twee witte Mercedessen, een witte Mini Cooper en een zwarte Audi. Het is niet bekend hoeveel voertuigen zij nu nog over heeft.

De vader van Britney heeft een dikke vinger in de pap wat haar uitgaven betreft. Hij beheert haar vermogen sinds zij begin dit jaar op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis terechtkwam. Eerder deze maand zette de rechter het popwrak op rantsoen. Ze moet nu zien rond zien te komen van 970 euro per week.

[Novum]