Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vernieuwd ‘All you need is love’ terug op de buis

‘All you need is love’ komt terug op televisie. Vanaf 4 april is Robert ten Brink terug met de liefdesshow, die ditmaal op locatie wordt opgenomen.

‘All you need is love’ komt in een vernieuwde formule terug op televisie. Vanaf 4 april is Robert ten Brink terug op RTL 4 met het liefdesprogramma, dat ditmaal niet meer in een studio maar op locatie wordt opgenomen.

De 52-jarige presentator komt in de vernieuwde formule bij de mensen thuis. “Niet alleen liefdeskoppels staan centraal, maar Robert herenigt ook vrienden en familieleden”, vertelt een RTL-woordvoerder. “Het idee achter de reportagevorm van de show is dat hij het verhaal beter kan uitdiepen dan in de studio.”

‘All you need is love’ keerde eind vorig jaar terug op televisie met een kerstspecial. Onlangs was ook een Valentijnsspecial te zien van de show, die in 1992 voor het eerst op de buis verscheen. Beide specials werden door meer dan een miljoen kijkers bekeken.

[Novum]