Search
Close this search box.

Yolanthe lanceert lingerie bij Livera

Een jarige Yolanthe Cabau van Kasbergen presenteerde woensdag haar nieuwe lingerielijn. Het heet ‘Yolanthe’s choice’ en ligt vanaf donderdag in de winkel.

Yolanthe Cabau van Kasbergen brengt haar lingerielijn, die ook uit bad- en nachtkleding bestaat, uit bij Livera. Vanaf donderdag ligt ‘Yolanthe’s choice’ in de winkel en wordt er maandelijks een nieuw stuk lingerie uitgebracht. Dat werd woensdag bekend bij de presentatie van de setjes.

De lingerielijn werd gepresenteerd door een jarige Yolanthe, die 23 jaar is geworden. De lijn bestaat onder meer uit lingerie met tijgerprint, een witte beugelbeha met zwarte strepen of een zwarte bikini.

De namen van de eerste reeksen ‘Yolanthe’s choice’ gaan ‘Animal seduction’, ‘As a rainbow’ en ‘Black & white summer’ heten. Vanaf zes euro is een lingeriesetje van de actrice te krijgen.

[Novum]