Zoon Matthew McConaughey heet Levi

Matthew McConaughey en zijn vriendin Camila Alves hebben hun pasgeboren zoontje Levi Alves McConaughey genoemd. De 25-jarige Alves beviel maandagmiddag in LA.

Matthew McConaughey en zijn vriendin Camila Alves hebben hun pasgeboren zoontje Levi Alves McConaughey genoemd. Dat heeft een woordvoerder van de 38-jarige acteur bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 25-jarige Alves beviel maandagmiddag in Los Angeles van het kerngezonde jongetje van ruim zes pond. Levi is het eerste kind voor zowel McConaughey als Alves.

De broer van de gespierde filmster gelooft dat zijn jongere broertje geschikt is voor het vaderschap. “Hij zal een fantastische vader zijn”, zei Rooster McConaughey tegen People. “Het is goed als de eerste een jongetje is”, vindt de 54-jarige nieuwbakken oom verder. “Je kunt ze tenminste een paar keer laten vallen zonder dat er meteen iets mis mee is. Dat kan niet met een meisje.”

[Novum]