De nieuwe Uri Geller trekt 1,1 miljoen kijkers

De eerste uitzending van De Nieuwe Uri Geller is door ruim 1,1 miljoen mensen bekeken. De show op SBS 6 wordt gepresenteerd door Tooske Ragas en Patty Brard.

De eerste uitzending van het tweede seizoen van De Nieuwe Uri Geller op SBS 6 is door ruim 1,1 miljoen mensen bekeken. De show was daarmee het achtste programma op de lijst met best bekeken programma’s van de vrijdag. De eerste aflevering van het eerste seizoen, vorig jaar januari, trok 1,5 miljoen kijkers.

In het door Tooske Ragas en Patty Brard gepresenteerde programma strijden twaalf kandidaten die over bijzondere gaven zeggen te beschikken tegen elkaar om zich de Nederlandse opvolger van de Israëlische ‘mentalist’ Uri Geller te mogen noemen. Geller werd wereldberoemd door onder meer het ombuigen van lepels.

[Novum]