Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carrie Underwood geëerd op countrygala

Carrie Underwood is zondag tijdens de Academy of Country Music Awards uitgeroepen tot entertainer van het jaar. De voormalige Idols-winnares was vereerd.

(Novum/AP) – Carrie Underwood is zondagavond tijdens de Academy of Country Music Awards in Las Vegas uitgeroepen tot entertainer van het jaar. De voormalige Idols-winnares zei dat ze de afgelopen vier jaar veel mooie momenten heeft gekend, maar dat deze onderscheiding het hoogtepunt is. “Ik had nooit verwacht genomineerd te worden en nooit gedacht te winnen.” Ze zei trillend dat ze niet wist wat te zeggen en bedankte God en haar fans.

Underwood, die ook de prijs won voor beste zangeres, is de eerste vrouw die deze eer te beurt valt sinds de Dixie Chicks in 2000. De prijs wordt al bijna veertig jaar uitgereikt, en kende zeven keer een vrouw als winnaar. De afgelopen vier jaar won Kenny Chesney. Hij zoende Underwood voordat ze haar prijs ging ophalen.

[Novum]