Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dansende ster Holly Madison weggestemd

Holly Madison is uit het Amerikaanse tv-programma Dancing with the Stars gestemd. Naast de playmate moest ook Apple-oprichter Steve Wozniak het veld ruimen.

(Novum/AP) – Playboy-model Holly Madison heeft dinsdag de Amerikaanse versie van het televisieprogramma Dancing with the Stars verlaten. De ex-vriendin van Playboy-baas Hugh Hefner vergat enkele stappen van haar Argentijnse tango, wat haar de op twee na laagste score opleverde. Het publiek stemde haar uiteindelijk weg.

Madison, die inviel voor de aan haar scheenbenen geblesseerde zangeres Jewel, toonde zich na afloop een waardig verliezer. De blonde playmate was dankbaar dat ze aan het dansprogramma mee kon doen. “Ik was helemaal weg van de kostuums. Dat was mijn favoriete onderdeel.”

Ook Steve Wozniak, medeoprichter van het computerbedrijf Apple, moest het veld ruimen. Sterren die nog wel meedoen aan de danscompetitie zijn onder anderen Jackass-ster Steve-O, rapper Lil’ Kim en rodeorijder Ty Murray. Eerder werd actrice Denise Richards weggestemd.

[Novum]