Geen samenwerking Akon en Lange Frans

Van een samenwerking tussen Lange Frans en de Amerikaanse rapper Akon is geen sprake. Dat meldt platenmaatschappij Universal Music woensdag.

Van een samenwerking tussen Lange Frans en de Amerikaanse rapper Akon is geen sprake. Dat stelt Universal Music, de platenmaatschappij die beide artiesten vertegenwoordigt, woensdag. Berichten over een eventuele samenwerking verschenen dinsdag in verschillende media nadat Lange Frans vertelde dat Akon de nacht van maandag op dinsdag in zijn studio had doorgebracht.

Volgens een woordvoerder van Universal heeft Akon alleen in de studio gezeten voor eigen opnamen, maar er is geen sprake van een samenwerking. Lange Frans, die niet langer een duo vormt met collega Baas B en plannen heeft voor een soloalbum, bleef dinsdag op Radio 538 vaag over een eventuele samenwerking. “Het zou zomaar kunnen”, antwoordde hij desgevraagd.

Akon, die zondag optrad in de Amsterdamse Heineken Music Hall, werkte in 2006 samen met de Nederlandse rappers Yes-R en Ali B. De muzikale neefjes zongen een Nederlandstalig couplet van zijn nummer ‘Ghetto’.

[Novum]