Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grey’s Anatomy-actrice Ellen Pompeo zwanger

Ellen Pompeo en haar man Chris Ivery verwachten hun eerste kind. Pompeo is bekend van haar rol als Meredith Grey in de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy.

Ellen Pompeo en haar man Chris Ivery verwachten hun eerste kind. Dat heeft de woordvoerder van de actrice, bekend van haar rol als Meredith Grey in de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy, bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. Wanneer de baby wordt verwacht, is niet bekendgemaakt.

De 39-jarige actrice en de 41-jarige muziekproducer trouwden in november 2007 in New York. Ze hadden elkaar in 2003 ontmoet in een supermarkt, en kregen zes maanden na die ontmoeting een relatie.

Pompeo is niet de enige Grey’s Anatomy-actrice die een kind verwacht. Haar collega Chyler Leigh, die haar zusje Lexie Grey speelt in de serie, is zwanger van haar derde kind. Ze is volgende maand uitgerekend.

[Novum]