Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan doet liefdesoproep op internet

Lindsay Lohan heeft een oproepje geplaatst op internet. De actrice, die onlangs brak met dj Samantha Ronson, is opzoek naar een nieuwe liefde.

(Novum/AP) – Lindsay Lohan zoekt een nieuwe liefde. In een filmpje op de komische website FunnyOrDie laat de actrice, die onlangs nog bekend maakte een ‘korte pauze’ te hebben ingelast in haar relatie met dj Samantha Ronson, weten dat ze toe is aan een nieuwe geliefde.

In de video vertelt Lohan dat ze sinds kort weer single is en dat ze op zoek is naar iemand die voor de rest van haar leven bij haar wil blijven. “Of in ieder geval de rest van mijn proeftijd”, grapt ze.

Lohan werd in 2007 aangeklaagd voor verschillende zaken na twee arrestaties die te maken hadden met cocaïnegebruik, rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag. Ze verbleef daarvoor enige tijd in de cel. Uiteindelijk kreeg ze een proeftijd van drie jaar.

Verder zegt de 22-jarige actrice dat haar toekomstige liefde ‘moet houden van lange strandwandelingen, autoachtervolgingen en onwel worden achter het stuur’. Ze rept niet over de vraag of haar nieuwe partner een man of een vrouw moet zijn.

Volgens de videowebsite FunnyOrDie is het filmpje vorige week opgenomen.

[Novum]