Paris Hilton op netvlies Cristiano Ronaldo

Paris Hilton, die haar vriend Doug Reinhardt de bons gaf, richt haar pijlen alweer op een nieuwe man. De blondine is gespot met voetballer Cristiano Ronaldo.

Paris Hilton, die donderdag haar vriend Doug Reinhardt de bons gaf, lijkt haar pijlen alweer te richten op een nieuwe man. De blonde socialite werd in de nacht van woensdag op donderdag in een club in Hollywood gespot met stervoetballer Cristiano Ronaldo, zo is te zien op de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Volgens een bron dichtbij Hilton kon Ronaldo zijn ogen niet van haar afhouden. Toen hij uiteindelijk de moed bijeenraapte om haar aan te spreken, zou hij de rest van de avond zijn handen niet thuis hebben kunnen houden. De twee zijn uiteindelijk naar het huis van Paris’ zus Nicky gegaan, aldus de bron.

Het ex-vriendje van de 28-jarige hotelerfgename, Doug Reinhardt, liet donderdag via zijn woordvoerder weten niet mee te willen doen aan het ‘krankzinnige mediacircus’. “Bovendien wenst hij Paris en al haar toekomstige vriendjes het beste toe”, aldus de zegsman van de honkballer.

Volgens een andere ingewijde is ze er eindelijk in geslaagd ‘een echte atleet aan de haak te slaan’. “Niet zo’n slechtbetaalde semiprofessionele honkballer als haar ex”, aldus de bron. Dat het voetballen Ronaldo geen windeieren legt blijkt wel uit het recordbedrag dat Real Madrid voor hem over heeft. De voetbalclub is bereid bijna 94 miljoen euro neer te tellen voor de 24-jarige Portugees, die nu nog voor Manchester United speelt. Als de transfer doorgaat is Ronaldo de duurste voetballer uit de geschiedenis.

[Novum]