Sean Penn trekt zich terug uit films

Sean Penn heeft zich weer eens bedacht. Ditmaal heeft de wispelturige acteur zich teruggetrokken uit twee grote films: ‘The Three Stooges’ en ‘Cartel’.

Sean Penn heeft zich weer eens bedacht. Ditmaal heeft de acteur zich teruggetrokken uit twee grote films: ‘The Three Stooges’ en ‘Cartel’. Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter over de wispelturige acteur.

Penn zou zijn filmcarrière even in de ijskast willen zetten om wat meer bij zijn familie te kunnen zijn. Hoe lang de Hollywoodster van plan is pauze te nemen, is niet bekend. Ingewijden beweren echter dat het een jaar kan duren.

Afgelopen maand kwam de ‘Milk’-acteur ook al terug op een beslissing. Toen liet hij weten toch niet te willen scheiden van zijn vrouw Robin Wright, nadat hij de maand daarvoor nog een punt wilde zetten achter hun dertienjarige huwelijk. In december 2007 trok het echtpaar, dat samen twee kinderen heeft, ook een aanvraag voor een scheiding in.

Voor de ‘Three Stooges’ zou Penn in de huid kruipen van Larry, een van de drie klungels die bekend werden met hun slapstickfilms. De andere twee worden vertolkt door Jim Carrey (Curly) en Benicio del Toro (Moe). In de misdaadfilm ‘Cartel’ zou hij een man spelen die zijn zoon tegen Mexicaanse drugsbendes beschermt.

[Novum]