Geen huwelijksbootje meer voor Rachel Hazes

Geen huwelijksbootjes of liefdesbaby’s meer voor Rachel Hazes. “Het jawoord geef ik maar eens in mijn leven en dat moment heb ik met Dré beleefd.”

Geen huwelijksbootjes of liefdesbaby’s meer voor Rachel Hazes. “Het jawoord geef ik maar eens in mijn leven en dat moment heb ik met Dré beleefd”, doet de 39-jarige weduwe van André Hazes donderdag uit de doeken in De Telegraaf.

“Een liefdesbaby zit er ook niet in. Ik heb twee kinderen, Roxeanne en Dré jr. en zo is het voor mij goed.” Rachels Italiaanse vriend Niccolò zou dat graag anders zien. De weduwe van de volkszanger onthult dat haar Italiaanse lover al vaker op zijn knieën ging. “Hij heeft meermaals te kennen gegeven dat hij mij graag anders zou noemen dan ‘zijn vriendin’, maar het is niet anders.”

Toch is Rachel wel erg content met haar Italiaan. “Niccolò heeft begrip voor mijn standpunt. Dus tussen ons verandert er verder niets. Hij is een heel lieve man. Dat deze liefde na het overlijden van Dré voor mijn nog was weggelegd, daar ben ik intens dankbaar voor.”

[Novum]