Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fluitsma en Van Tijn maken eerste single Popstars

Jochem Fluitsma en Eric van Tijn maken de eerste single van de winnaar van Popstars. Het deuntje is voor het eerst te horen tijdens de finale op 5 februari.

Het Nederlandse producentenduo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn maakt de eerste single van de winnaar of winaars van Popstars. Het deuntje van de heren is voor het eerst te horen in de finale van de talentenjacht op 5 februari.

Fluitsma en Van Tijn zijn al druk bezig met het nummer voor de nieuwe popster van Nederland, laat SBS 6 zaterdag weten. Hoeveel mensen het liedje gaan zingen, is nog onbekend. De jury van Popstars maakt pas in de finale bekend of ze op zoek is naar een solist, duo of groep. Die keuze is in handen van Patricia Paay, Henkjan Smits en Maurice Wijnen.

Dat Van Tijn al meerdere seizoenen plaatsneemt achter de jurytafel van X Factor, is volgens een woordvoerder van SBS geen probleem. “Hij is in eerste instantie producent. Dat was hij ook voordat hij jurylid van X Factor werd. Wij hebben gewoon de beste krachten binnen de Nederlandse muziekindustrie gezocht.”

[Novum]