Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yolanthe brengt Wesley geluk op veld

Yolanthe Cabau van Kasbergen brengt haar vriend Wesley Sneijder geluk. “Sinds we in Milaan wonen heeft Inter Milan nog geen wedstrijd verloren”, zei Wesley.

Yolanthe Cabau van Kasbergen brengt haar vriend Wesley Sneijder geluk. “Sinds we in Milaan wonen heeft Inter Milan nog geen wedstrijd verloren”, vertelde de voetballer in een interview met de Telegraaf. “Ze brengt me geluk en nu we hier en in Nederland een eigen appartement hebben is er rust.”

Ook Yolanthe is in de zevende hemel. “Wesley is ook de meest romantische man die een vrouw zich kan wensen”, lichtte de presentatrice toe. “Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld als nu.”

Met Kerstmis is het showbizzpaar in Nederland om het te vieren met hun families. Met oud en nieuw zijn de twee tortelduifjes met hun families in Dubai. “Ik houd niet zo van terugkijken, maar als ik nadenk over verdrietige momenten in het afgelopen jaar ben ik het meest triest over het overlijden van mijn neefje”, zei Yolanthe. “En ik vond het heel vervelend dat iedereen ineens een mening over mij had.”

[Novum]