Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vriendje noemde Love Hewitt een peer

De relatie tussen Jennifer Love Hewitt en haar huidige vriend Jamie Kennedy heeft een zware start gekend. Kennedy noemde zijn vriendinnetje goedbedoeld ‘peer’.

De relatie tussen Jennifer Love Hewitt en haar huidige vriend Jamie Kennedy heeft een zware start gekend. Kennedy noemde zijn vriendinnetje goedbedoeld ‘een peer’. Maar de actrice kon daar helemaal niet om lachen.

“We hadden het lastig in het begin, want toen we voor het eerst op vakantie gingen moest ik in bikini en was ik erg nerveus”, bekent de 30-jarige actrice. “Hij zei: hé peertje. Ik zei: wát zei je?”

Love Hewitt probeerde haar vriendje destijds duidelijk te maken dat dit voor haar geen compliment was. “Heb je ooit een peer gezien? Die begint dun, wordt dan dik en blijft dik. Dat is niet schattig. Het is geen schattig fruit”, aldus de actrice. Het stel heeft het voorval inmiddels ver achter zich gelaten. Naar eigen zeggen hebben ze ‘de peer omarmd’.

[Novum]