Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yolanthe kan maximaal vijf dagen zonder Wesley

Yolanthe wil geen seconde van de zijde van Wesley wijken. “We hebben nu afgesproken dat er maximaal vijf dagen tussen zitten”, vertelt de presentatrice.

Yolanthe Cabau van Kasbergen wil geen seconde van de zijde van haar voetballer Wesley Sneijder wijken. “We hebben nu afgesproken dat er maximaal vijf dagen tussen zitten”, vertelt de presentatrice tegen weekblad Grazia.

Afgelopen maandag moest Yolanthe tot haar grote verschrikking twee weken doorbrengen zonder haar grote geliefde. “Ik telde de dagen af”, licht de actrice toe. Toch heeft het intense verlangen ook een positieve kant. “Het klinkt heel raar maar ergens vind ik het gemis ook wel weer een lekker gevoel”, vertelt de presentatrice.

“Het zou niet goed zitten tussen ons als het me niet kon schelen. Ik ben gewoon zo gek op hem”, aldus Yolanthe. “We zijn een goede match, maar zonder dat het te zoetsappig wordt”.

Eind vorige maand ging Wesley in een vliegtuig dat afgehuurd was voor vrienden en familie, op zijn knieën voor zijn Spaanse schone. Wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend.

[Novum]