Dj Jean zit niet te wachten op vrouw en kinderen

Dj Jean is niet van plan te trouwen of voor nageslacht te zorgen. De 41-jarige plaatjesdraaier geniet met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan. “Ik ben een verstokte vrijgezel in hart en nieren. Een vrouw en kinderen is gewoon niets voor mij”, zegt Jean voor de camera van Novum Nieuws.

“Ik kan de verantwoordelijkheid van een relatie niet aan”, gaat de 41-jarige Jan Engelaar verder. “Ik ben een flierefluiter en kijk graag in de rondte. Ik vind het fantastisch om een beetje te zuipen en achter de wijven aan te zitten.”

Welke jongen wil nou niet zoveel mogelijk meisjes pakken?”
Als dj heeft Jean er geen enkel probleem mee om vrouwen aan de haak te slaan. “Je kunt makkelijk scoren en je zou gek zijn als je daar geen gebruik van maakt. Welke jongen wil nou niet zoveel mogelijk meisjes pakken?”

DJ Jean wil geen relatie
Engelaar heeft een vaste relatie nooit gemist. “Ik ben al twintig jaar dj en gelukkig met enkel losse contacten. Na al die twintig jaar denk ik nog steeds niet ‘had ik nu maar een vriendin of vrouw met kinderen’. Het is gewoon niet mijn ding.”

Een vrouw voor slechts 24 uur
De dj heeft zelfs een strenge regel: vrouwen mogen maximaal 24 uur bij hem thuis zijn. “Daarna moeten ze weer weg. Ik moet er niet aan denken dat er een vrouw bij mij in huis zit die eten voor mij gaat maken.” [Novum]