Search
Close this search box.

Jude Law brengt eerste bezoek aan dochter

Jude Law heeft zijn vijf maanden oude dochtertje Sophia voor het eerst bezocht. Dat schrijft de Britse Daily Mail. Het meisje kwam in september ter wereld.

Jude Law heeft zijn vijf maanden oude dochtertje Sophia voor het eerst bezocht. Dat schrijft de Britse Daily Mail. Het meisje kwam in september ter wereld na een kortstondige affaire tussen Law en model Samantha Burke.

Law gaf in eerste instantie aan zijn verantwoordelijkheid als vader te nemen. De 37-jarige acteur krabbelde echter terug toen zijn ex steeds vaker de media opzocht. Hij eiste een vaderschapstest, waaruit onomstotelijk bleek dat Law de vader is.

Afgelopen weekeinde vloog Law naar Miami om af te spreken met de 24-jarige moeder van zijn dochter. Mogelijk moet Jude Law tot haar achttiende verjaardag financieel bijdragen aan de opvoeding van zijn dochtertje. Law zou onder meer een maandelijkse bijdrage van 5500 euro moeten storten.

Law heeft al drie kinderen met zijn ex-vrouw Sadie Frost. Momenteel is hij opnieuw in de weer met de 28-jarige Sienna Miller. Het acteurskoppel had van 2003 tot 2006 al een relatie, maar die liep stuk toen bleek dat Jude vreemdging met het kindermeisje.

[Novum]