Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Maîtresse man Sandra Bullock was camgirl’

De minnares van de man van Sandra Bullock verdiende een centje bij als camgirl. Michelle McGee zou inmiddels niet meer voor de sexy website werken.

De minnares van de man van Sandra Bullock verdiende een centje bij als camgirl. Michelle McGee zou inmiddels niet meer voor de sexy website werken. Het model beweert dat ze maandenlang een relatie had met Jesse James. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Op de website kunnen de bezoekers ‘live sexy videogesprekken kunnen voeren met de meisjes’ en ook is mogelijk ‘discrete affaires te hebben met de Amerikaanse dames’.

McGee is opgevoed bij de Amish en verliet de kerk toen ze 16 jaar was. Haar eerste tatoeage liet ze op haar rug zetten toen ze 15 was, deze verborg deze onder haar kleding. Haar lichaam is nu voor negentig procent bedekt met inkt.

Ze is moeder van twee jonge kinderen. Haar voormalige huisbaas in San Diego vertelt dat ze een rustige en aardige vrouw is, maar hij heeft Jesse James nooit bij haar in huis gezien.

James lijkt een voorkeur te hebben voor de dames van plezier. Hij was eerder getrouwd met pornoster Janine Lindemuller. Het huidige huwelijk van James heeft zwaar te lijden onder zijn affaire, zijn vrouw Sandra Bullock heeft maandag haar spullen gepakt en is vertrokken.

[Novum]