Search
Close this search box.

Naakte Lady Gaga scoort enorm

De nieuwe videoclip ‘Telephone’ van Lady Gaga scoort enorm. De clip werd donderdagavond gelanceerd in de VS en is inmiddels meer dan 11,3 miljoen keer bekeken.

De nieuwe videoclip ‘Telephone’ van Lady Gaga waarin zij vrijwel naakt te zien is scoort beter dan de meest hooggespannen verwachtingen. De clip werd donderdagavond gelanceerd in de Verenigde Staten en belandde natuurlijk meteen op YouTube. Daar is hij inmiddels meer dan 11,3 miljoen keer bekeken. Toch is het filmpje zeer omstreden.

In het filmpje, dat in totaal 9,5 minuut duurt, wordt door de bewakers van de blote Lady Gaga nog fijntjes gegrapt dat zij toch echt geen omgebouwde man is, zoals tijden werd beweerd. Ze wordt uit de gevangenis bevrijd door een nog wulpser dan normaal geklede Beyoncé. De twee rijden weg bij de gevangenispoort in een gele auto met daarop de tekst Pussy Wagon, die eerder te zien was in de film ‘Kill Bill: Vol. 1’. Ook wordt er in de clip flink gescholden.

Verschillende muziekzenders zeggen de clip alleen in een gekuiste versie uit te zenden. MTV zendt de clip helemaal niet uit.

[Novum]