Search
Close this search box.

Net 5 trekt stekker uit nieuwe show Renate Verbaan

Net 5 trekt per direct de stekker uit Renate Verbaans nieuwe programma ‘Met de Deur in Huis’. Ook ‘Hoge Hakken, Strakke Pakken’ verdwijnt van de buis.

Een grote tegenvaller voor de zwangere presentatrice Renate Verbaan. Net 5 trekt per direct de stekker uit haar nieuwe programma ‘Met de Deur in Huis’. Volgens de zender vallen de kijkcijfers tegen.

Ook ‘Hoge Hakken, Strakke Pakken’ stopt na krap twee weken. Beide programma’s waren op maandag 8 maart voor het eerst te zien. Vrijdag werden de laatste afleveringen uitgezonden.

‘Met de Deur in Huis’ en ‘Hoge Hakken, Strakke Pakken’ werden aan het begin van de avond uitgezonden. ‘Met de Deur in Huis’ staat tegenover RTL Boulevard en ‘Hoge Hakken, Strakke Pakken’ tegenover ‘Goede Tijden Slechte Tijden’.

Beide programma’s wisten nauwelijks kijkers aan zich te binden. Uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek blijkt dat de shows er soms niet eens in slaagden honderdduizend kijkers te trekken.

Net 5 noemt het besluit om te stoppen ‘onvermijdelijk’. Wel betreurt de zender deze beslissing te moeten nemen. Vanaf maandag worden dubbele afleveringen van de Amerikaanse serie ‘Ghost Wisperer’ uitgezonden.

[Novum]