Ook politie bezorgd over Lindsay Lohan

Niet alleen vrienden van Lindsay Lohan trekken aan de bel. Ook diverse agenten maken zich zorgen over de levensstijl van de 23-jarige actrice.

Niet alleen vrienden van Lindsay Lohan trekken aan de bel. Ook agenten maken zich zorgen over de levensstijl van de 23-jarige actrice. De politiemannen kwamen in contact met Lindsay toen ze een aantal keer moest worden beschermd tegen een horde paparazzi.

De agenten spraken volgens TMZ hun bezorgdheid uit over Lohans instabiele gedrag en houding. De politie overwoog zelfs een gedwongen opname, maar dat bleek onmogelijk omdat Lohan niet aan alle voorwaarden daarvoor voldeed. De actrice lijkt nog wel in staat zichzelf te onderhouden.

Lohan kampt al langere tijd met een drugs- en alcoholprobleem. De actrice wordt regelmatig laveloos vastgelegd op de foto en is sterk vermagerd. Haar ouders, die onderling ruziën via de media, uitten ook al meerdere malen grote zorgen over hun dochter.

[Novum]