Search
Close this search box.

‘Zieke Dennis Hopper is bijna blut’

Dennis Hopper staat er financieel niet goed voor. De acteur die al enige tijd lijdt aan kanker ligt in scheiding met zijn vrouw, maar kan haar niet veel bieden.

Dennis Hopper staat er financieel niet goed voor. De acteur die al enige tijd lijdt aan prostaatkanker ligt in scheiding met zijn vrouw, maar kan haar niet veel bieden. Dit blijkt uit documenten van Hoppers advocaat waar de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ de hand op heeft weten te leggen.

De 73-jarige Hopper wil, na een huwelijk van bijna veertien jaar, scheiden van zijn vrouw Victoria Hopper. In de documenten staat dat hij zijn vrouw niet meer dan vijfduizend dollar per maand aan alimentatie kan betalen. Zijn accountant meldt dat het huidige vermogen van de acteur in totaal bestaat uit iets meer dan driehonderdduizend dollar.

Victoria Hopper stelt echter dat haar echtgenoot nog genoeg geld heeft. Volgens haar heeft hij dit geld verdiend met het maken en verkopen van kunst. De acteur beweert echter dat de kosten om de kunst te maken en te bewaren bijna net zo groot waren als de opbrengst.

Ook de gezondheid van de acteur gaat snel achteruit. Hopper onthulde eind vorig jaar dat hij ernstig ziek is. De acteur lijdt aan prostaatkanker en wordt hiervoor behandeld met onder meer chemotherapie. Uit de documenten blijkt volgens TMZ dat zijn dokter betwijfelt of de acteur ooit weer genoeg herstelt om een verklaring af te kunnen leggen in de scheidingszaak.

[Novum]