Patricia Paay gaat verkleed als paasbunny

De betekenis van Pasen zit er nog niet bij iedere BN’er ingebakken, maar het paasfeest vieren ze allemaal graag. Thijs Willekes is verslaafd aan het paasbrood.

De betekenis van Pasen zit er nog niet bij iedere BN’er ingebakken, maar het paasfeest vieren ze allemaal graag. Thijs Willekes is verslaafd aan het paasbrood, collega Bastiaan van Schaik stort zich op de eieren en Patricia Paay duikt in de verkleedkist.

“Ik heb een enorme fetisj voor paasbrood, dat krentenbrood met spijs”, biecht visagist Thijs Willekes op aan Novum Nieuws. “Daar koop ik er altijd een paar van.” De lijnende Bastiaan van Schaik laat het paasbrood dit jaar staan. “Dit jaar iets meer low carbs. Maar ik eet wel de eieren, want die zijn goed voor je spieren.”

Geen meubelboulevards op tweede paasdag voor Patricia Paay. De 60-jarige transformeert zichzelf voor haar 27-jarige vriendje Nicky van Dam tot een wel heel speciaal paascadeautje. “Ik doe m’n oortjes op en m’n bunnystaartje aan. Dat staat op zijn verlanglijstje, dus dat doe ik voor mijn man.”

[Novum]