Zoek
Sluit dit zoekvak.

Addy van den Krommenacker in het zonnetje gezet

Addy van den Krommenacker is in het zonnetje gezet. Tijdens de openingsavond van de Fashion Museum Week kreeg de 60-jarige couturier de Fasion Museum Award.

De Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker is zaterdagavond in het zonnetje gezet. Tijdens de openingsavond van de Fashion Museum Week mocht de 60-jarige couturier de Fashion Museum Award in ontvangst nemen.

De prijs van het Amsterdamse modemuseum is voor ontwerpers die met hun creaties een brug slaan tussen verschillende landen en culturen. Van den Krommenacker maakte onder meer kleding voor Glennis Grace en Tooske Ragas. Zijn creaties waren bovendien te zien in het laatste seizoen van ‘America’s Next Top Model’. De Amerikaanse aspirant-modellen liepen tijdens de finale in Van den Krommenackers creaties over de catwalk.

Ook Sandra Reemer draagt geregeld een creatie van de 60-jarige couturier. Van den Krommenackers muze werd meerdere malen uitgeroepen tot ‘Best geklede vrouw van Nederland’. Vrijdagavond mocht zij dan ook de Fashion Museum Award overhandigen aan Van den Krommenacker.

Meteen na de overhandiging ging de Fashion Museum Week van start. BN’ers als voormalig ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’-actrice Liza Sips liepen in creaties van Sepehr Maghsoudi over de catwalk.

[Novum]