Lily Allen wil niet meer genomineerd worden

Lily Allen heeft haar leventje als ster wel gezien. De 25-jarige brak in 2006 door als zangeres met haar nummer ‘Smile’. “Ik wil in de vergetelheid raken.”

Lily Allen heeft haar leventje als ster wel gezien. De 25-jarige brak in 2006 door als zangeres met haar nummer ‘Smile’. Sindsdien is ze een graag geziene gast op Britse societyfeestjes. Onlangs gaf Allen al aan haar zangcarrière graag in te willen ruilen voor een baan in de mode.

“Ik hoop dat ik over een jaar niet meer wordt gevraagd voor awards en niet meer wordt genomineerd, want ik heb de afgelopen tijd niets meer gepresteerd”, zegt Allen tegen het Britse Ok Magazine. “En hopelijk raak ik dan in de vergetelheid.”

Na ‘Smile’ scoorde Lily Allen nog hits met onder meer ‘Fuck You’ en ‘Not Fair’. Sinds de zangeres samen is met haar vriend Sam Cooper, geeft ze de voorkeur aan een rustiger leven.

[Novum]