Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nicole Richie krijgt meer tijd voor alcoholcursus

Nicole Richie heeft langer de tijd gekregen om haar alcoholcursus te voltooien. Een rechter verlengde de proeftijd van de 28-jarige socialite.

(Novum/AP) – Lindsay Lohan is niet de enige beroemdheid die in haar maag zit met een alcoholcursus. Ook Nicole Richie moet de dranklessen volgen. Een rechter gunde haar dinsdag meer tijd om de cursus te voltooien door haar proeftijd te verlengen.

De realityster heeft nu tot maart om voldoende alcohollessen te volgen. Richie kreeg onder meer uitstel zodat ze haar twee kinderen kon baren en verzorgen, schrijft entertainmentzender TMZ. Door de geboorte van dochter Harlow (2) en zoon Sparrow, die negen maanden geleden ter wereld kwam, had Nicole geen tijd om naar de drankcursus te gaan.

Richie werd in december 2006 in de boeien geslagen. De socialite reed in de verkeerde richting over een snelweg in Los Angeles. De adoptiedochter van Lionel Richie bekende dat ze onder invloed had gereden en zat 82 minuten in de gevangenis.

De 28-jarige Richie is verloofd met rocker Joel Madden. Sinds ze met hem samen is, heeft ze haar leven gebeterd. Wanneer Nicole gaat trouwen met de 31-jarige rocker, is niet bekend.

[Novum]